Jeg er uddannet FDZ zoneterapeut i 2004. Jeg er 45 år, bor sammen med min mand og sammen har vi 2 dejlige børn.

Jeg er ikke RAB registreret, da det kræver man betaler en del penge til det og dette vil gøre at jeg skulle sætte mine priser op, hvilket jeg ikke er interesseret i.

Jeg har klinikken ALT4DIG hjemme i privaten. Vi er flyttet i nye store lokaler med parkering lige foran klinikken.

Vi har indrettet et stort  værelse til klinik, hvor jeg udfører zoneterapi, man kan få lavet permanent hårfjerning mm med Unique Ellipse som udføres af sygeplejerske Trine Mau fra Unique Ellipse,  SOLO SAUNA og ryg/nakke massage. fodbad med efterfølgende fod&underbensmassage samt fodbehandlinger.

Jeg giver zoneterapi med hjertet. Jeg ønsker at alle har råd til at få zoneterapi behandlinger og har mulighed for at få et forløb hvis dette er nødvendigt, derfor kører jeg også med en fast lav pris. Jeg har været igang med zoneterapi i 15 år. Jeg har haft det på hobby niveau, men er nu startet op som selvstændig og håber jeg kan få klinikken til at køre, når jeg kan tilbyde flere forskellige behandlingsformer.

Når du får en behandling hos mig, ligger du behageligt på en briks, med aflappende musik i bagrunden. Du vil kunne mærke du får en behandling, da jeg trykker i dybden for at få ordentligt fat i problemet, men jo flere gange man har fået, jo mere renset ud får man og jo mindre ømt bliver områderne, og mange falder i søvn under en behandling når de først har været et par gange.

Jeg holder meget af mit job som terapeut, da intet gør mig mere glad, end at have hjulpet en kunde til at få det bedre. Det er min drivkraft.

 

Jeg glæder mig til at betjene dig.