Jeg er uddannet FDZ zoneterapeut i 2004. I januar 2017 blev jeg lægeeximineret SADF fodplejer, og har arbejdet med dette lige siden.

Jeg er ikke RAB registreret.

Jeg har klinikken ALT4DIG hjemme i privaten, med parkering lige foran klinikken.

Vi har indrettet et stort  værelse til klinik, hvor jeg udfører zoneterapi, fodpleje, wellness massage, infrarød SOLO SAUNA og ryg/nakke massage.

Jeg giver zoneterapi med hjertet. Jeg ønsker at alle har råd til at få zoneterapi behandlinger og har mulighed for at få et forløb hvis dette er nødvendigt, derfor kører jeg også med en fast lav pris. Jeg har været igang med zoneterapi i 19 år. Fodpleje i 3 år

Når du får en behandling hos mig, ligger du behageligt på en briks, med aflappende musik i bagrunden. Du vil kunne mærke du får en behandling, da jeg trykker i dybden for at få ordentligt fat i problemet, men jo flere gange man har fået, jo mere renset ud får man og jo mindre ømt bliver områderne, og mange falder i søvn under en behandling når de først har været et par gange.

Jeg holder meget af mit job som terapeut, da intet gør mig mere glad, end at have hjulpet en kunde til at få det bedre. Det er min drivkraft.

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.