Jeg er uddannet FDZ zoneterapeut i 2004. I januar 2017 blev jeg lægeeximineret SADF fodplejer, og har arbejdet med dette lige siden.

Jeg er ikke RAB registreret.

Jeg har klinikken ALT4DIG hjemme i privaten, med parkering lige foran klinikken.

Vi har indrettet et stort  værelse til klinik, hvor jeg udfører zoneterapi, fodpleje, wellness massage, Japansk Facelift samt ryg/nakke massage.

Jeg giver zoneterapi med hjertet. Jeg ønsker, at alle har råd til at få zoneterapi behandlinger og har mulighed for at få et forløb hvis dette er nødvendigt, derfor kører jeg også med en lav pris.

Når du får en behandling hos mig, ligger du behageligt på en briks, med afslappende musik i bagrunden. Du vil kunne mærke du får en behandling, da jeg trykker i dybden for at få ordentligt fat i problemet, men jo flere gange man har fået, jo mere renset ud får man, og jo mindre ømt bliver områderne, og mange falder i søvn under en behandlingen når de først har været et par gange.

Jeg holder meget af mit job som terapeut, da intet gør mig mere glad, end at have hjulpet en kunde til at få det bedre. Det er min drivkraft.

Jeg forhandler også kvalitets CBD olie fra Wetality som er GMP certificeret.
Jeg har været forhandler i 3 år, så har du brug for råd og vejledning til olier, cremer, balm, essientielle olier, air maskine, vandrense maskine eller nogen af alle de andre fantastiske produkter de har, så tag fat i mig.
Vi har også fået en helt fantastisk air rense maskine, meget aktuelt i disse corona tider/, jeg har den i klinikken, har hjulpet meget på min allergi da den bla har hepa 13 filter, aktiv kulfilter og uv lys som dræber virus.

Vi har også en fantastisk vandrense maskine, som kan rense for pesticider og alt andet skidt i vandet.
læs mere på www.wetality.com/alt4dig eller kontakt mig for yderligere spørgsmål.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.